رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان گفت: از آنجا که هدف اصلی دامپزشکی تامین سلامت افراد جامعه بوسیله ی فراهم آوردن غذای سالم از طریق کنترل و نظارت بر فراورده های خام دامی از ابتدای تولید تا زمان مصرف می باشد، کشتارگاه ها نیز به عنوان بخشی از زنجیره تولید فراورده های خام دامی تحت نظارت دائم کارشناسان دامپزشکی می باشند.

 یزدفردا- رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان گفت: از آنجا که هدف اصلی دامپزشکی تامین سلامت افراد جامعه بوسیله ی فراهم آوردن غذای سالم از طریق کنترل و نظارت بر فراورده های خام دامی از ابتدای تولید تا زمان مصرف می باشد، کشتارگاه ها نیز به عنوان بخشی از زنجیره تولید فراورده های خام دامی تحت نظارت دائم کارشناسان دامپزشکی می باشند.

دکتر محمد رضا صادقپور، نظارت بر روند کشتار را شامل دو بخش بهداشتی و شرعی دانست و ادامه داد: مسئولین فنی بهداشتی و ناظرین ذبح شرعی به عنوان نمایندگان دامپزشکی به صورت دائم بر کلیه مراحل ذبح و سلامت لاشه ها و کیفیت استحصال گوشت مرغ نظارت می نمایند. علاوه بر آن کارشناسان بخش دولتی دامپزشکی با حضور دوره ای در کشتارگاه های طیور نقش مهمی در تضمین کیفیت و سلامت گوشت مصرفی شهروندان و جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک و وارد شدن مواد غذایی آلوده به چرخه مصرف خانواده ها بر عهده دارند.

این مقام مسئول در ادامه افزود: در راستای اجرای نظارت بر کشتارگاه های طیور طی 10 ماهه نخست سال جاری بیش از 5 میلیون و پانصد هزار قطعه طیور ، ضمن بررسی تایید سلامت بهداشتی و شرعی به بازار مصرف عرضه شد.

دکتر صادقپور در پايان گفت: اطلاعات ضروری از جمله تاریخ تولید وحداكثر زمان مصرف مرغ بر روي برچسب مرغ هاي عرضه شده درج گرديده است. لذا از شهروندان درخواست می شود ضمن تهيه مرغ مورد نياز خود از فروشگا ههاي معتبر، به تاريخ توليد و مهلت انقضاء مصرف توجه داشته باشند.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا